Dadaloğlu Şehit Osman Aydın İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://dadaloglusoaiho.meb.k12.tr
Adres : Talatpaşa Mah. Ulubatlı Cad. No202 Kocasinan / Kayseri
VİZYON : Hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren ve öğrencilerine kapsayıcı bir eğitim hizmeti sunan bir okul, öğrencileri ile birlikte hayatı yaşayan ve zorluklara göğüs germede onlara örnek olan bir kadro ve çocuklarını olduğu gibi kabul eden, onları hayata hazırlamada okul ve eğitim sistemindeki çalışmalara birebir katılarak yardımcı olan bir veli profili oluşturmak.
MİSYON : Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; Vatanını milletini seven, temel değerlere ve milli manevi değerlere saygılı. iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Isınma : Kalorifer-Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Talatpaşa,Köprübaşı ve Doğu Sanayi otobüsleri ile.
Yerleşim Yeri : İl Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkez
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Tübitak 4006 Projesi yapıldı. (2021)